Mitä käyttäjät sanovat?Äänekosken Kiinteistönhoito Oy
Äänekosken Kiinteistönhoito Oy: ”Erinomaista palvelua, ongelmitta toimiva tekninen järjestelmä”

Äänekosken Kiinteistönhoito toimii Äänekoskella. Paikkakunnan suurin tuotantolaitos on Metsä Fibren tehdas, yksi maailman suurimmista biotuotetehtaista.

Äänekosken Kiinteistönhoito Oy tarjoaa kiinteistöjen kunnossapito ja huoltopalveluja sekä yleisten ja viheralueiden kunnossapito-, hoito-, auraus- ym. palveluja. Lähes 40 vuotta toimineen yrityksen toimialaan kuuluu myös isännöinti-, hallinto- ja siivouspalvelut.

Yrityksellä on käytössä nelisenkymmentä RTPron ajoneuvopaikannuslaitetta autoissa ja työkoneissa sekä ajopäiväkirjat. Laitteet ovat auto- ja konekohtaisia, jolloin kuljettajan vaihtuessa laitteisto pysyy paikallaan. Kuorma-autoissa on tarkoitus ottaa kesällä käyttöön myös hiekotus- ja aurauspäiväkirjat.

Ajoneuvopaikannuslaitteita käytetään työn seurantaan: voidaan varmistaa, että työkoneet ovat oikeissa kohteissa ja elleivät ole, siirtää ne nopeasti oikealle työmaalle. Jälkikäteen voidaan myös tarkistaa laskutusta varten, että tietyissä kohteissa on tehty sovittu työ. Laitteistolla seurataan myös työaikoja ja ajopäiväkirjasta saadaan automaattisesti ajo- ja työraportit laskun liitteeksi ja verotukseen.

Ääenkosken Kiinteistönhoito Oy:n Hannu Kivimäen mukaan ajoneuvopaikannusjärjestelmä on työturvallisuuden vuoksi tärkeä järjestelmä. Kivimäki toteaa, että ”teknisiä ongelmia ei ole ollut ja laitteisto on toiminut erittäin hyvin”. Työnjohdon mukaan ”laitteisto osuu yrityksen käyttötarpeeseen ja järjestelmän säätötilanteissa on saatu palvelua nopeasti paikalle”.

17.4.2018 mlt


Kuljetusliike Reijo Kankaanpää Oy
Kuljetusliike Reijo Kankaanpää Oy, tieliikenteen kuljetuspalvelut, Sastamala: ”Maksaa hintansa nopeasti kustannussäästöinä ja parantaa asiakaspalvelua”

Kuljetusliike Reijo Kankaanpää Oy tarjoaa tilaus- ja sopimuskuljetuspalvelua Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yrityksellä on 10 kuljetusyksikköä, puoli-, täysperä- että umpiperävaunuja sekä 2 jakeluautoa Suomessa. Yrityksessä on käytössä viisi RTPron ajoneuvopaikannuslaitetta, jotka ovat autokohtaisia.

Yrityksen edustaja Ari Helisevä toteaa, että ”systeemi on hyvä, koska kuluja on karsittava”. Ajantasaisella seurannalla saadaan autoilta turhat kilometrit esim. tilanteessa, jossa asiakas soittaa kuljetuksen aikana, että kyytiin pitäisi saada varastolle unohtunut tavaraerä. Kun ajoreittiä voi seurata reaaliajassa tietokoneelta, kuljettajaan saa nopeasti yhteyden, ja voi sopia tavaraerän hakemisesta matkan varrelta. ”Asiakaspalvelu paranee, kun ajoreittiä voi tarvittaessa muuttaa tilanteen mukaan”, kertoo Ari Helisevä.

Järjestelmän ominaisuuksia voi hänen mukaansa hyödyntää monella tavalla. Kuljettajien työaikaa voi säästää tulostettavilla raporteilla, jolloin ei tarvitse jälkikäteen täyttää käsin lappuja. Tai kuljetusauton myöhästyessä autolautalta, sille voi puhelinsoitolla tilata uuden lauttapaikan, ja asiakas saa tavaraerän sovittuna aikana.

”RTPron ajoneupaikannusjärjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin kustannussäästöinä, vikoja ei ole ollut ja palvelua on saanut erittäin hyvin”, toteaa Ari Helisevä.

mlt 13.5.2017


Kittilän kunta, Tekninen osasto
Kittilän kunta, Tekninen osasto: ”Aurauskaluston seurantajärjestelmä teknisesti hyvin toimiva ja käyttötarkoitusta vastaava”

Kittilän kunta hoitaa sekä kunnan että Levin alueen katujen, yleisten teiden, kevyenliikenteen väylien ja piha-alueiden kunnossapitoa ympäri vuoden auraamalla, hiekottamalla tai puhdistamalla katuja hiekotuksesta. Urakoitsijan autoissa on käytössä neljätoista RTPron ajoneuvopaikannuslaitetta, jotka ovat autokohtaisia.

Laitteisto seuraa reaaliajassa työaikaa alueittain: millä alueella teiden ja pihojen kunnossapitoa on tehty, mitä siellä on tehty ja kuinka kauan työtä on tehty. Aurauspäiväkirjan alueelliset työaikamerkinnät ovat niin tarkkoja, että niiden avulla työt pysyvät ajan tasalla, ja voidaan nopeasti lähettää kalustoa paikalle esim. liukkauden tai lumipyryn yllättäessä.

”Laitteistoon on oltu hyvin tyytyväisiä, se on ollut hankittuun käyttötarkoitukseen sopiva ja on pelannut hyvin”, toteaa tiemestari Jari Kinnunen Kittilän kunnasta. Hän jatkaa, että ”palvelua on saatu aina tarvittaessa eikä ongelmia ole ollut”.

mlt 13.5.2017


Martti Lamminmäki Oy
Martti Lamminmäki Oy, Nostopalvelut Alavus: ”Hinta vertailukelpoinen ja ominaisuudet vakuuttivat”

Nostopalvelu Lamminmäki Oy on nostopalveluja, elementtiasennus- ja erikoisnostoja ja työkoneiden vuokrausta tarjoava yritys Alavudella. Yrityksen nostokalustoon kuuluu kahdeksan ajoneuvonosturia, joiden nostokyky on 20 – 80 tonnia sekä kurottaja ja vuokrattava kuukulkija kuljettajalla tai ilman. Toimialueena on koko Suomi.

Yrityksellä on käytössä 10 Route-Tracker -ajoneuvopaikannuslaitetta nostureissa ja ajoneuvoissa sekä omassa käytössä tj. Martti Lamminmäellä on ajopäiväkirja. Laitteiston suurin hyöty oman toiminnan kannalta on se, että työkoneiden liikkeitä voi seurata reaaliajassa omalta tietokoneelta. Jos kesken työpäivän työmaa muuttuu tai työkone menee väärään paikkaan, kuljettajaan voi ottaa yhteyttä ja ohjata työkoneen toiselle tai oikealle työmaalle.

Martti Lamminmäki toteaa, että laitteisiin on oltu yrityksessä tyytyväisiä. Route-Tracker -laitteiden hinta oli hankittaessa vertailukelpoinen ja ominaisuudet vakuuttivat. Hän suosittelee laitteita muillekin yrittäjille.

27.8.2015 mlt


Net Weld Oy
Net Weld Oy – Valokuitutyöt, tietoverkot, Karijoki: ”Kotimainen ohjelmisto voitti vertailun”

Net Weld Oy on valokuitutöihin ja tietoverkkoihin erikoistunut yritys Karijoella.Vuonna 2005 perustettu yritys urakoi verkkoja koko Suomen alueella niin Soneralle, Elisalle kuin paikallisille toimijoillekin.

Yrityksellä on käytössä viisi Route-Tracker- ajoneuvopaikannuslaitetta ja ajopäiväkirjat. Ajoneuvopaikannuslaitteet ovat henkilökohtaisia eli kun kuljettaja siirtyy toiseen ajoneuvoon, laite siirtyy mukana. Yrityksessä kokeiltiin muita, ulkolaisia paikannusjärjestelmiä, ja ostopäätöksen ratkaisi Route-Tracker -ohjelmiston kotimaisuus. Ongelmatilanteissa suomalaiselta yritykseltä saa neuvontaa puhelimitse tai sähköpostilla.

Ajoneuvopaikannus-laitteiden suurin hyöty yritykselle on toimitusjohtaja Mikko Mäki-Kannon mukaan se, että se toimii laskutuksen tukena. Jos työtunnit unohtuvat kirjata, kartalle voidaan piirtää ympyrä ja selvittää, missä työpisteessä ja kuinka kauan työntekijä on tehnyt töitä eri paikoissa. Mikko Mäki-Kanto on suositellut ja suosittelee Route-Tracker -ajoneuvopaikannusta kaikille yrityksille.

19.8.2015 mlt

Auto

Tilaukset, esittelyt/neuvottelut ma-pe klo 8-16:
Sähköposti: myynti[at]route-tracker.com
Puhelin: +358 931 577 376

Pyydä hintatarjous

Asiakaspalvelu ja laskutus
Sähköposti: asiakaspalvelu[at]route-tracker.com
Puhelin: +358 50 9192 192


© RTPro - route-tracker.com - Rekisteriseloste