Route-Tracker RTPro

RTPro Oy on kasvava suomalainen perheyritys. Route-Tracker paikannusjärjestelmää käytetään yli 5000 ajoneuvossa Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.


Automaattinen ajopäiväkirja ja ajoneuvopaikannus

Route-Tracker tarjoaa koko ajoneuvokaluston automaattisen paikannuksen, ajopäiväkirjan sekä opastus ja tukipalvelun.


Yhteistyökumppaneita

Kyborg A/S, Kööpenhamina ja Hedensted, Tanska

Kyborg on Tanskalainen it-palveluyritys, jolla on yli 35 vuoden kokemus alalta kuljetusyritysten it-järjestelmistä.

Kyborg toimittaa it-ratkaisuja ajojen ja taloudellisen ajon seurantaan, kalustonhallintaan ja raportointiin sekä jäteholtoyrityksille jätekuljetusten seurantaan ja raportointiin.

Kyborg on toimittanut Route-Tracker ajoneuvopaikannusjärjestelmää Tanskalaisille kuljetusyrityksille vuodesta 2015 alkaen.


Vehtec AB, Tukholma ja Göteborg, Ruotsi
Vehtec on Ruotsalainen teknologiayritys, joka toimittaa ratkaisuja kaupinkibussien ja linja-autojen lämmitykseen ja jäähdytykseen sekä polttoaine- ja energiakustannusten seurantaan.

RTPro Oy on kehittänyt yhdessä Vehtec Ab:n kanssa kaupunkibussien lämmityksen ja viilennyksen automaattista etäohjausjärjestelmää. Järjestelmään kuuluu matkustamon lämpötilan ja akun varaustason seuranta. FleetHeat on integroitu yleisiin reittisuunnittelujärjestelmiin, kuten Hastus ja Klartext. FleetHeat on standardien, kuten Bus Nordic mukainen ja hyväksytty tehdasasennuksiin.

Samaan järjestelmään voiu kuulua lisäksi busseissa käytettävän aurinkopaneelijärjestelmän energiatuoton, ja kulutuksen seuranta. Aurinkoenergian tuottoa mitataan etäohjattavilla mittareilla. Energian tuoton ja kulutuksen arvot tallentuvat ja niitä voidaan seurata reaaliaikaisina.


Tietosuunta Oy

Tietosuunta Oy on suomalainen perheyritys, joka toimittaa taloushallinnon ohjelmia pk-yrityksille laskutukseen, myynti- ja ostolaskujen käsittelyyn, palkanlaskentaan ja kirjanpitoon.

Tietosuunta Oy on kehittänyt RTPro:n paikannusjärjestelmän vuosina 2009-2011. Paikannusohjelmaa ja palvelua on hoitanut RTPro Oy vuodesta 2012 alkaen.

Lisätiedot: Tietosuunta ohjelmat

KX-Treeshears Oy

KX-Treeshears on suomalainen perheyritys, joka kehittää ja valmistaa modulirakenteista markkinoiden tehokkainta KX-Energiakouraa.

Lisätiedot: KX-Energiapuukoura

RTPro Oy on kehittänyt yhdessä KX:n kanssa uudentyyppisen releohjaimen, jolla energiakouran toimintoja voidaan ohjata langattomasti Bluetooth yhteydellä.


Ohjelmistoalusta ja kartat

Google Maps API
Open Street Maps
Maanmittauslaitos maastokartat ja tilarajat

Laitetoimittajat

Paikantimet: Calamp corp., CA, USA, Teltonika Telematics, Liettua


Auto

Tilaukset, esittelyt/neuvottelut ma-pe klo 8-16:
Sähköposti: myynti[at]route-tracker.com
Puhelin: +358 931 577 376

Pyydä hintatarjous

Asiakaspalvelu ja laskutus
Sähköposti: asiakaspalvelu[at]route-tracker.com
Puhelin: +358 50 9192 192


© RTPro - route-tracker.com - Rekisteriseloste